Buurtkerk Oude Westen
& Eetgroep


 

Het is weer gezellig!!!    En heel lekker!!

Geef van te voren op of je eten wilt komen halen…. Of ter plekke op wilt eten. Kom tussen 17.00 uur en 18.00 uur. We kunnen het ook langs komen brengen, of zoals bij John : via een tas Thuisbezorgservice !!


Met alle wensen houden we rekening indien mogelijk … Als je een wens hebt.. laat het weten! 

We genieten nu van allerlei mooie gerechten en als het lukt een toetje van Bernard toe !


                                  Wie kookt er?

Vriendschap is een illusie, het Goede Doel zong dat al; een lied om mee te zingen. Of het al of niet jouw waarheid is, laten we in het midden, daarmee kan je alle kanten op.
Illusie, interessant woord, waar komt het vandaan; het is een hoopvolle verwachting ofwel een inbeelding., iets wat niet echt is, voor echt aanzien, een gedachte die te mooi is om reëel te zijn !
Later zegt men dan ook wel:  weer een illusie armer.
Toch positief, dit geeft aan dat er eigenlijk altijd illusies zijn, het is menselijk. Je kunt er niet tegen wapenen, maar goed ook, je hebt toch al een illusie gehad !
Als het om vriendschap gaat en je na afloop daarvan denkt, het was een illusie, dan had je misschien hogere verwachtingen dan de ander .
Dat kan verdriet geven of wrok; een illusie armer, zeker maar ook een ervaring rijker.
Een mens bouwt wel weer een ander lucht kasteel, dus een illusie.
Een illusionist verdient geld en aanzien door het creëren van illusies, wat lijkt op magie, men hangt aan zijn handelen. Wat hij vertoont zijn onjuiste ideeën van de werkelijkheid, maar oh wat is dat fascinerend, in werkelijkheid zijn het illusies die voor jou als kijker worden neergezet.

Maak je geen illusie, het is maar een illusie !


Tenslotte een filosofietje :

Denken is twijfelen…

Column van Lies 


Jarigen van september en oktober Hartelijk Gefeliciteerd!!!