Buurtkerk Oude Westen
& Eetgroep


 


Het is weer minder gezellig!!!    En heel lekker!!

Geef van te voren op of je eten wilt komen halen…. Kom tussen 17.00 uur en 18.00 uur. We kunnen het ook langs komen brengen, via thuisbezorgservice !!


Met alle wensen houden we rekening indien mogelijk … Als je een wens hebt... laat het weten! 

We genieten nu van allerlei mooie gerechten en als het lukt een toetje van Bernard toe !


                 


Over van alles…enzo.......

Geschiedenis, heden, toekomst.
Er is altijd een week van, de dag van, het uur van, het jaar van. 
De week van de eenzaamheid; dierendag, leraren dag, secretaresse dag, moederdag, koningsdag en nog zo velen. Het uur van de waarheid. 
Recent de week van de eenzaamheid, nodig ja dat hier aandacht aan wordt besteed. In de media en buurtkranten worden mensen attent gemaakt op de contacten die de mens kan maken tijdens een bezoek aan ontmoetingscentra, verenigingen; en open staan voor bijv. een lach, een woordje, een lieve buur, een rondje winkelen, vrienden maken, oude vriendschappen ophalen. Als je niet mobiel bent met de moderne techniek, de computer, tablet of smartphone of beeldbellen hoef je toch niet eenzaam te zijn of blijven ? De telefoon is geduldig, mogelijk is er zelfs een telefooncirkel in jouw omgeving ? 
Ware het niet dat dit allemaal niet zo vanzelfsprekend is, dan was er immers geen week van de eenzaamheid in het leven geroepen ! 
De andere weken, dagen , uren lijken op dit moment van minder belang, maar dat is het natuurlijk niet.
Een groot uur U… is dat niet wat we nodig hebben om elke impasse goed te kunnen overleven !
Het hier en nu, deze bijzondere tijd, zal als geschiedenis ongetwijfeld in de boeken komen.

Tenslotte een filosofietje :

Jouw geschiedenis zal de jouwe zijn; die van mij,… lijkt erop. Column van LiesJarigen van november en december Hartelijk Gefeliciteerd!!!