Buurtkerk Oude Westen & Eetgroep


Let op:

We eten weer gezellig met elkaar !

Als je mee wilt eten, laat het even weten !!

Om 17.30 gaan we starten met samen eten, wees op tijd !

Met alle wensen houden we rekening indien mogelijk …We genieten van allerlei mooie gerechten en als het lukt een toetje van Bernard toe ! 


Jarigen van januari en februari

Hartelijk Gefeliciteerd!!!!!


 

                 
Over van alles…enzo....... 

Mini en Maxi, ook wel bekend als “komieken”. De benaming is veelzijdig, in de kledingmode, bijvoorbeeld, maar ook in  porties eten. Al naar gelag jouw eigen behoefte. Midi is een tussenspel, in de mode en valt op de kuit van je been. Je hebt grote agenda’s en kleine, de grote lijkt op een voller leven te hebben, de kleine is meer voor het weinige om te noteren, maar is zeker zo belangrijk.
De dagelijkse gang van jouw leven hoeft niet steeds opgeschreven te worden, het weten in je hoofd is net zo goed en niemand kan meekijken.
In Nederland kennen we meer komieken, ons land heeft de kennis van vrolijke noot. Toon was een persoon die kon laten lachen maar ook ontroeren ! je hebt mini en ook gewone, grote komkommers, piepkleine tomaatjes en grote joekels, de zogenaamde vleestomaten. Welk lekker gerecht we ervan kunnen maken staat in elk tijdschrift te bekijken en te lezen, echt zomers. Waar het hier om gaat is : het is komkommertijd aan deze column goed te merken.

Laat het maar even zo zijn.
Fijne komkommertijd !


Tenslotte een filosofietje :

                    Komkommeren
                     als volle vorm van levensgeluk !      
                 

Column van Lies