Buurtkerk Oude Westen & Eetgroep


Let op:

We eten weer gezellig met elkaar !

Als je mee wilt eten, laat het even weten !!

Om 17.30 gaan we starten met samen eten, wees op tijd !

Met alle wensen houden we rekening indien mogelijk …We genieten van allerlei mooie gerechten en als het lukt een toetje van Bernard toe ! 


Jarigen van januari en februari

Hartelijk Gefeliciteerd!!!!!


 

                 
Over van alles…enzo.......

 Het weer is het meest veel besprokene van de dag, bij de koffie, het eten, tijdens de boodschappen, tijdens het wandelen en nog veel vaker !
Een onschuldig onderwerp, naast al het andere waar we het ook over hebben. Het is niet zo beladen ; “koud he” een uitspraak die bekend werd. “Puf, wat is het warm, hoe lang nog..”
We bekijken het weerbericht met argus ogen, jubelen of zuchten hierbij. In de tuin of balkon, kijken we de plantenbollen uit de grond, afwachtend, nieuwsgierig, zorgelijk “zou het nog wat worden”. Die onverwachte koude waar je gek genoeg niet meer op rekende. We trappen er altijd weer in, in dat weer, wat haar eigen weg gaat; gelukkig maar want voor iedereen is en voelt dit anders.
In mei : dan gaat het gebeuren, ijs heiligen, rokjes dag, we kunnen ons laten gaan, de plantjes veilig in de grond, je benen bruinen. Zo eenvoudig kan het leven ook zijn. We doen het ermee, met het weer.

Tenslotte een filosofietje :

                             Voor jou en jouw moment :
                             altijd een goed weer moment !Column van Lies